Over ons

Uw dierenartsenteam

Ons dierenartsenteam bestaat uit 10 dierenartsen en 4 dierenartsassistentes. U hebt de mogelijkheid om binnen ons team een vaste dierenarts te kiezen die uw dier kent en begeleidt. U kan dan op voorhand met hem of haar een afspraak maken. Maar het medisch dossier van uw dier kan door elke dierenarts op elke praktijk geraadpleegd worden. Zo is de dierenarts met wacht 's nachts en in het weekend ook op de hoogte van de ingestelde behandelingen.

Onze belofte

Met ons team willen wij u de volgende garantie bieden:

Met 1 dierenkliniek, 3 dierenartsenpraktijken en 10 dierenartsen staan wij voor kwaliteit, flexibiliteit en zekerheid

Kwaliteit: Wij scholen ons op regelmatige basis bij en beschikken over moderne infrastructuur. Uw dier gezond houden is ons doel. Hier vindt u een lijst van de meest recent gevolgde bijscholingen.

Flexibiliteit: Overal zijn er vrije spreekuren, waar u zonder afspraak terecht kan, ook voor het afhalen van voeding en medicatie. Indien u toch graag op afspraak langskomt of een huisbezoek wenst, kan u ons steeds contacteren.

Zekerheid: Voor spoedgevallen kan u steeds 24/7 bij ons terecht.

Al onze dierenartsen zijn ingeschreven bij onderstaande beroepsvereniging:

De Orde Der Dierenartsen
Salisburylaan 54

9820 Merelbeke
Tel. 09 225.58.18 - fax 09 225 54 95

e-mail: info@ordederdierenartsen.be
www.ordederdierenartsen.be

Katvriendelijke dierenkliniek

Dierenkliniek Aan de Heikant is een katvriendelijke praktijk. Voornamelijk in onze kliniek te Kalmthout besteden we veel zorg aan de katten. Onze dierenartsen beschikken er over een aparte wachtzaal, en een aparte consultatieruimte die we zo veel mogelijk enkel gebruiken voor poezen. In de wachtzaal kan u ook eenvoudig uw kat hoger zetten, dan voelt ze zich beter. Zeer binnenkort beschikken we er ook over een aparte hospitalisatie voor de katten. Zo proberen we de stress voor katten te beperken tot een minimum. En dit resulteert in meer gelukkige katten. Onze dierenartsen scholen zich ook actief bij in de kattengeneeskunde. Uiteraard bent u ook welkom in onze andere locaties.